Beachvolleybal

Beachvolleybal is een populaire buitensport die wordt gespeeld op zandvelden. Het spel is een variant van zaalvolleybal, maar wordt gespeeld met twee spelers per team in plaats van zes. Spelers gebruiken hun handen om een bal over een net te slaan en proberen punten te scoren door de bal op de helft van de tegenstander te laten landen.

Beachvolleybal is een geweldige sport voor spelers van alle niveaus, van beginners tot professionals. Het is een leuke en sociale activiteit die kan worden genoten met vrienden en familie, en is een geweldige manier om actief en gezond te blijven terwijl je geniet van de buitenlucht.

De sport heeft in de loop der jaren aan populariteit gewonnen, met veel toernooien en competities die wereldwijd worden gehouden. Olympisch beachvolleybal is ook een populair evenement, met top spelers van over de hele wereld die strijden om gouden medailles.

Onze premium courts

Bij Hemix Padel&Beach club bieden we beachvolleybalfaciliteiten en -materiaal van topkwaliteit voor spelers van alle niveaus. We hebben 2 premium banen met 2 meter aan de achterkant plaats en 4 meter aan de zijkant plaats.